Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin bestaat uit verschillende onderdelen zoals bestrating, beplanting, vijvers, pergola´s, vlonders, tuinhuisjes, etc. Door onze vakbekwaamheid is het dan ook mogelijk om alle verschillende onderdelen met precisie te realiseren.

Precisie is tenslotte ons motto!

Beplanting

De beplanting in uw tuin moet functioneel maar tegelijkertijd ook mooi zijn. De juiste combinaties zijn dan ook heel belangrijk. Er wordt dan ook gekeken naar zon/schaduw, hoogte, grondsoort, bloeitijd, etc. Precisietuinen levert topkwaliteit planten en bomen en zetten deze dan ook zorgvuldig in uw tuin. Mocht het dan toch onverhoopt voorkomen dat een plant of boom niet goed aanslaat binnen het plantseizoen, dan vervangen we deze kosteloos voor u. Wij geven u namelijk één plantseizoen garantie.

Bestrating

Op het gebied van bestrating zijn er ontzettend veel mogelijkheden, maar wij kiezen uiteraard iets wat bij u en het huis past.Het hele proces van bestrating, vanaf de basis tot en met de afwerking, is essentieel. Als de basis niet goed is, dan is dat na verloop van tijd te zien door plaatselijke verzakkingen. Precisietuinen zorgt dan ook voor een goede basis zodat zulke problemen voorkomen kunnen worden. Ook precisie in de afwerking is belangrijk, uw tuin is tenslotte uw en ons visitekaartje. Wij weten dan ook hoe belangrijk het is om een visueel mooie tuin te maken.

Overige onderdelen

Naast de twee hoofdonderdelen, namelijk de bestrating en beplanting, zijn er ook andere onderdelen die in uw tuin kunnen voorkomen. Als het gaat om tuinhuisjes, vijvers, tuinverlichting, tuinberegening, pergola’s,vlonders en noem het maar op. Precisietuinen maakt alles mogelijk door middel van hun vakbekwaamheid en precisie. Bij sommige onderdelen, bijvoorbeeld na het aanleggen van vijvers, is advisering na het opleveren van groot belang. U kunt dan altijd bij ons terecht voor een vakbekwaam advies.

Referenties

 • Jaap en Yvonne Nijmeijer - “

  Vier jaar geleden hebben we onze tuin laten ontwerpen en aanleggen door Precisietuinen. Het plan werd destijds voortvarend aangepakt waarbij tussentijdse wijzigingen geen probleem waren.

  Jaap en Yvonne Nijmeijer
 • Remco en Dorien Broekhuijsen - “

  Albert ‘Precisie Tuinen’ maakte meteen het verschil door bij het eerste gesprek heel goed te luisteren wat onze ideeën en wensen waren en ruim …

  Remco en Dorien Broekhuijsen
 • Jaap en Ineke Koolmees - “

  Precisietuinen heeft onze achtertuin ontworpen naar onze ideeën. Zij hebben goed begrepen wat wij wilden en meegedacht/gezocht naar praktische oplossingen. Het werk is …

  Jaap en Ineke Koolmees