Tuinontwerp

Een tuinontwerp begint altijd met een inventarisatie van uw wensen. Tenslotte bent u degene die straks moet genieten van uw tuin. Door onze grote creativiteit en vele ideeën kunnen we u daarin aanvullen en sturen. Precisie Tuinen zal een goede mix nastreven van visuele en functionele eigenschappen. Een goed tuinontwerp zal een meerwaarde geven aan uw leefomgeving. Het zal dus een goede combinatie moeten zijn van wensen, het huis en de leefomgeving. Wij komen daarom bij u thuis om een goed ontwerp te kunnen maken.

Werkwijze tuinontwerp

Aan de hand van alle informatie maken we allereerst 1 of 2 schetsen om te kunnen bepalen of het naar uw smaak is. Hierin komt de indeling van het tuinontwerp duidelijk naar voren. Bijvoorbeeld waar de plantenborders, bestrating en eventuele vijvers komen. Daarna nemen we de feedback van u mee voor het ontwerpen van uw tuin. Alle onderdelen zijn duidelijk omschreven en bepaalde onderdelen worden verduidelijkt door beeldmateriaal. Aan de hand van het uiteindelijk ontwerp wordt er een offerte opgesteld, waarin alle onderdelen gespecificeerd genoemd worden, zodat u precies kunt zien waar de kosten zitten.

Referenties

 • Jaap en Yvonne Nijmeijer - “

  Vier jaar geleden hebben we onze tuin laten ontwerpen en aanleggen door Precisietuinen. Het plan werd destijds voortvarend aangepakt waarbij tussentijdse wijzigingen geen probleem waren.

  Jaap en Yvonne Nijmeijer
 • Remco en Dorien Broekhuijsen - “

  Albert ‘Precisie Tuinen’ maakte meteen het verschil door bij het eerste gesprek heel goed te luisteren wat onze ideeën en wensen waren en ruim …

  Remco en Dorien Broekhuijsen
 • Jaap en Ineke Koolmees - “

  Precisietuinen heeft onze achtertuin ontworpen naar onze ideeën. Zij hebben goed begrepen wat wij wilden en meegedacht/gezocht naar praktische oplossingen. Het werk is …

  Jaap en Ineke Koolmees