Referenties

 • Jaap en Yvonne Nijmeijer

  Vier jaar geleden hebben we onze tuin laten ontwerpen en aanleggen door Precisietuinen. Het plan werd destijds voortvarend aangepakt waarbij tussentijdse wijzigingen geen probleem waren.
  Nu vier jaar later staat onze tuin er nog steeds bij als nieuw. Het tegelwerk ligt er mooi en strak in (geen verzakkingen). Over garantie en nazorg zijn we zeer tevreden.

 • Remco en Dorien Broekhuijsen

  Albert ‘Precisie Tuinen’ maakte meteen het verschil door bij het eerste gesprek heel goed te luisteren wat onze ideeën en wensen waren en ruim de tijd te nemen om dit met zijn kennis in een passend ontwerp te gieten. Vervolgens legt Albert met grote passie en precisie zelf de tuin aan . Naast een vakman is Albert ook heel aardig en sociaal: wij hebben hem met veel plezier meerdere weken over de grond/vloer gehad. Kortom, mocht u een nieuwe tuin overwegen dan kunnen wij u in ieder geval Precisie Tuinen van harte aan bevelen!

 • Jaap en Ineke Koolmees

  Precisietuinen heeft onze achtertuin ontworpen naar onze ideeën. Zij hebben goed begrepen wat wij wilden en meegedacht/gezocht naar praktische oplossingen. Het werk is goed en gedegen uitgevoerd tegen een schappelijke prijs! Alle contacten zijn soepel, vlot en positief verlopen. Eventuele vragen over onderhoud en verzorging worden snel beantwoord. Een aanrader!

 • Han en Anita Kampman

  Onze ervaring met Precisietuinen zijn erg positief. Het begon al met de manier waarop we tot een gezamenlijk ontwerp kwamen, die we als zeer prettig ervaren hebben doordat er veel interactie was en goed meedenken met onze wensen. Tevens was ons in het gehele traject telkens goed duidelijk wat de verschillende elementen zouden kosten. Ook bij de werkzaamheden zelf werd meegedacht en de impact (al het materiaal moest door het huis) geminimaliseerd. We genieten dan nu ook erg van het resultaat. We kunnen precisietuinen dus van harte aanbevelen.

 • Maarten en Maria Franken

  Precisietuinen heeft voor ons een complete tuinrenovatie van voor- en achtertuin uitgevoerd. Vanaf het begin waren de contacten met Albert zeer plezierig en begreep hij goed wat wij van onze nieuwe tuin verwachtten. De offertes waren duidelijk en transparant. Tijdens de uitvoering deed hij de naam van het bedrijf eer aan, want er werd met zeer grote precisie gewerkt aan het uitvoeren van ons tuinontwerp. Waar Albert suggesties had, werd dit altijd met ons besproken, zodat er geen enkele onduidelijkheid was over wat de bedoeling was. Dit resulteerde in een moderne, gestileerde tuin, die precies voldeed aan onze verwachtingen. Wij kunnen precisietuinen dan ook zonder voorbehoud aanbevelen.

 • Werner en Ingrid van Lierop

  Goede vakman. Hij neemt de tijd voor goed advies en dat heeft een geweldig resultaat opgeleverd. Een heerlijke tuin met mooie terrassen en beplanting. Uiteindelijk moest de voortuin er ook nog aan geloven, die is ook helemaal opgeknapt.